Dragomir, despre inundatiile din municipiu: Cineva trebuie sa plateasca, daca pompele de la CUP “Dunarea” au fost pornite prea tarziu!

159

Candidatul PSD la Primaria Brailei, Marian Dragomir,  considera deplasate explicatiile date de directorul tehnic al CUP „Dunarea”, Constantin Toma, in legatura cu situatia dificila de zilele trecute, cand mai multe strazi si cateva zeci de gospodarii din municipiu au fost inundate. Marian Dragomir nu crede ca a da vina pe faptul ca strazile au fost asfaltate si apa nu a mai avut cum sa se scurga in pamant si pe faptul ca pompele au pornit tarziu, pentru ca sistemul este automatizat, reprezinta explicatii plauzibile: „Intr-un timp foarte scurt, a plouat intens si acest lucru a contribuit, intr-adevar, la amplificarea situatiei dificile. In schimb, declaratia respectiva este fara fundament, iar cei care au facut o asemenea afirmatie ar trebui sa stea ei pe o strada neasfaltata, pentru a vedea care e diferenta intre civilizatie si afirmatiile lor absolut irealiste.

In mandatul meu sunt convins ca toate strazile din Braila vor fi asfaltate, pentru ca asa este normal. Din punct de vedere tehnic, nu cunosc situatia exact, dar am inteles din diferite discutii ca pompele poate nu au fost pornite la timp, poate au fost pornite mai tarziu -dar nu am acces la acele informatii. In orice caz, declaratia respectiva nu trebuia sa existe”.

Dragomir a mai precizat ca in opinia sa, daca se va dovedi ca pornirea pompelor s-a facut tarziu din vina cuiva anume, „cineva va trebui sa raspunda”.