Dragomir, despre Mihail Chirita: Ar fi cazul ca cei care au condus pana acum CUP sa lase locul unora un pic mai hotarati

P1120033

Candidatul PSD la Primaria Brailei, Marian Dragomir, considera ca Mihail Chirita, cel care a condus pana acum Compania de Utilitati Publice (CUP) “Dunarea”, ar trebui sa faca un pas in spate si sa lase locul altor persoane in fruntea CUP. Dragomir si-a argumentat pozitia prin faptul ca in perioada mandatului de director al lui Chirita, compania a ajuns intr-o situatie economica dificila, in care are de recuperat sume extrem de mari de la clientii rau-platnici: “Avem o situatie dificila din punct de vedere al sumelor pe care compania le are de incasat si am inteles ca este vorba de peste 300 miliarde lei vechi. Consider ca este o suma foarte mare si poate ca ar fi cazul ca cei care au condus pana acum compania sa lase locul si unora un pic mai hotarati, pentru a se implica direct in recuperarea acestor restante”.

Amintim ca Mihail Chirita a particioat la selectia membrilor in Consiliul de Administratie la CUP “Dunarea”, a fost selectat si exista posibilitatea ca el sa fie ales director, pentru un nou mandat.