Drumul dintre localitatile Baraganul si Tataru este in stare jalnica

02  03

Starea deplorabila  drumurilor din judetul Braila nu mai este o noutate pentru nimeni, iar promisiunile autoritatilor in legatura cu dublarea, in acest an, a sumei alocate pentru repararea lor, comparativ cu suma alocata anul trecut, nu mai impresioneaza pe nimeni. In fiecare zi, soferii  care circula prin judet dau in  gropi – si nu din alt motiv, ci din acela ca in unele portiuni de drum, sunt atat de multe, incat nu le poti evita, nici sa fii cel mai bun sofer posibil.

Cateva imagini edificatoare in acest sens au fost postate pe o retea de socializare de un cetatean indignat de modul in care arata soseaua dintre localitatile Baraganul si Tataru.

“Acesta este drumul judetean dintre localitatile Baraganul si Tataru, judetul Braila, drum care nu a mai fost reabilitat de foarte multi ani si care are o lungime de 9 km, tot plin de gropi. In 2013 au venit niste lucratori de la drumuri care au plombat gropile aruncand niste pietris care nu a facut decat sa se imprastie pe sosea. Vreau sa va spun ca personal am stricat 2 masini pe acest drum, plus ca am vazut multe alte masini care si-au indoit jantele pe loc, deoarece pur si simplu nu ai pe unde sa le ocolesti”, scrie Ionut Bogdan.