Marian Dragomir: Modernizarea pietelor pe structura metalica si geam termopan este usoara si ieftina

P1150154

Candidatul PSD la Primaria Brailei, deputatul Marian Dragomir, se asteapta ca toti cei care aspira la fotoliul de edil sef sa se angajeze in campania electorala ca vor moderniza pietele din municipiu, dat fiind ca acest sector prezinta un mare interes pentru comunitate. Marian Dragomir a explicat ca in viziunea sa, modernizarea pietelor trebuie facuta pe structuri metalice, cu geamuri termopan, varianta care se poate realiza usor, rapid si ieftin.

Pe de alta parte, candidatul social-democrat vrea sa dea asigurari brailenilor ca daca va fi primar, pe perioada mandatului sau nu va intra in proprietate privata nici o bucatica din vreo piata a orasului – aluzie la o decizie a fostului primar Constantin Cibu (PNL), prin care o buna parte din Piata Concordia a intrat, in conditii controversate, in posesia unui om de afaceri local: “Modernizarea pietelor este o obligatie pe care trebuie sa ne-o asumam cu totii. Mai mult decat atat, eu va spun ca in perioada mandatului meu, nici macar un metru patrat din piata nu va pleca pe diverse forme de restituiri sau lucruri discutabile, catre persoane private, fizice sau juridice. Piata este publica si trebuie sa ramana publica.

Proiectele de reabilitare a pietei sunt simple si se pot realiza rapid. Acesta este motivul pentru care, atunci cand vorbim despre modernizarea pietei, vorbim despre structura metalica, acoperis pe structura usoara si geamuri termopan care asigura o vizibilitate, dar si o montare rapida, coroborat cu sistemul de climatizare, care este solicitat de tot mai multi dintre cei care vand si mai ales de catre cei care merg in piata. Aceasta este singura modalitate ca piata din Braila sa devina competitiva si sa poata concura cu celelalte forme de comert”.