Tudose: Banuim cine a facut fotografia trucata cu Dragomir si vom comunica banuielile noastre celor care fac ancheta

P1160093

Deputatul PSD de Braila Mihai Tudose anunta ca el si colegii sai din organizatia locala vor avea toleranta zero fata de orice forma de atac murdar, venit pe orice canal, in aceasta perioada de campanie. Mihai Tudose a precizat astazi ca PSD Braila a facut deja plangere penala dupa aparitia, pe o retea de socializare, a unei fotografii trucate cu candidatul PSD la Primaria municipiului, Marian Dragomir, si ca va apela la instanta ori de cate ori se va mai intampla asa ceva. Parlamentarul social-democrat a mai spus ca el si colegii sai au anumite banuieli cu privire la persoanele implicate in acest atac murdar, insa prefera sa nu faca publice numele respective, ci sa le indice doar celor care vor desfasura ancheta in acest caz: “Ca orice om, ca si organizatie – ca si noi suntem oameni -, am avut o cantitate de indulgenta si de iertare. S-a cam epuizat si decizia organizatiei, in integralitate, dar si a noastra, personala, este ca de acum orice atac de genul acesta, orice atac pe orice canal, ca e scris, ca e audio, ca e electronic, va fi urmat de o plangere penala, folosind toate instrumentele legale, institutionale, pentru a ne apara imaginea, onoarea, demnitatea. Banuim cine a facut si cum, dar de la o banuiala spusa de noi acum, nu am face decat sa intram in acelasi joc de a arunca suspiciuni. Am depus o plangere penala oficiala din partea partidului si cand vom fi intrebati, vom spune cam ce stim sau macar banuim – ca a sti este una, a demonstra este altceva – si sunt convins ca lucrurile vor evalua intr-o directie pozitiva”.

Intrebat daca atunci cand vor fi identificate persoanele care au trucat fotografia, vor fi pedepsiti cei care au comandat acest trucaj, sau cei care l-au realizat, Tudose a spus: “Toti. Ceea ce este pana la urma <<firesc>> pentru o anumita parte a contracandidatilor nostri este constanta in manifestari. Asta stiu sa faca, asta o sa faca”.

Precizam ca zilele trecute, in spatiul virtual a fost lansata o fotografie trucata, in care aparea candidatul PSD Marian Dragomir, impreuna o tanara, in fata penitenciarului in care se afla inchis fostul sef PSD local Gheorghe Bunea Stancu, cu un comentariu in care se vorbea despre o vizita pe care Dragomir i-ar fi facut-o lui Stancu. Marian Dragomir a identificat insa fotografia din care fusese decupata imaginea sa, precum si fotografia originala, cu o femeie aflata in fata penitenciarului amintit, in care a fost introdusa ulterior imaginea sa, si a demontat acest atac murdar, menit sa-l afecteze la capitolul imagine.