Ca la noi, la nimeni: La Ciocile, PSD s-a batut cu PSD, pentru functia de viceprimar. A castigat PSD

580643_105792592929913_269368132_n

Situatie inedita astazi, in comuna braileana Ciocile, unde doi PSD-isti au candidat pentru functia de viceprimar al localitatii. La sedinta de constituire a noului Consiliu local comunal s-au facut si alegerile pentru postul de viceprimar, iar surpriza a fost ca PSD a intrat in cursa cu 2 reprezentanti: Marian Vlase, propus de un consilier PSD si George Lungu (PSD), propus de un consilier PNL. In urma votului exprimat de alesii comunali, George Lungu (PSD) l-a invins pe contracandidatul sau Marian Vlase (PSD), cu scorul de 7 la 4.

Pentru ca situatia sa fie si mai ciudata, un alt candidat la functia de viceprimar, fostul primar Costica Marchidanu (PMP), a obtinut zero voturi, dovada ca nu s-a votat nici macar el insusi…

Precizam ca in Consiliul comunal Ciocile partidele sunt reprezentate dupa cum urmeaza: PSD- 4 consilieri, PMP-2 consilieri, PNL – 2 consilieri, UNPR si ALDE – cate 1 consilier si un independent. Potrivit surselor noastre, 2 dintre consilierii locali PSD au votat cu Vlase (care era varianta sustinuta de fapt de partid) si alti 2 consilieri PSD au votat cu Lungu (care odata propus de liberali, nu a vrut sa se retraga din cursa si care a si iesit viceprimar).

Amintim ca PSD are si primar la Ciocile.