Chiriac, despre directorul Reliana Bogdan: Nu mai accept joburi de a veni la serviciu pe ideea “timpul trece, leafa merge”

P1170725

Iulian Chiriac este primul social-democrat care are o pozitie transanta in privinta Relianei Bogdan, directorul societatii „Rocreativ” – firma  a Consiliului Judetean Braila care a functionat mai bine de doi ani doar pe hartie, dar unde Bogdan si-a luat salariul de cateva mii de lei, fara sa realizeze, la modul concret, nicio actiune vizibila pentru braileni de partea de turism. Daca Bogdan a fost “inscaunata” in functia amintita de fostul presedinte Gheorghe Bunea Stancu (PSD), urmatorii 2 presedinti, Viorel Mortu (PSD) si Ionel Epureanu (PSD) au “tinut-o in brate” pe aceasta, desi societate n-a avut nicio activitate timp de mai bine de 2 ani si nu a produs nici macar un leu, in tot acest timp. Mai mult, pentru aceste servicii nepretuite, pentru care a fost platita luna de luna, o ultima decizie a vechiului CJ pe aceasta tema a fost ca Reliana Bodgan nu doar sa ramana in fruntea societatii amintite, ci si sa i se prelungeasca mandatul de la 2, la 4 ani. Asta, si ca rasplata pentru fenomenala realizare ca „Rocreativul”, dupa 2 ani de zile de “clocit”, a scos o margica: a deschis un magazinas cu suveniruri.

Noul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, a declarat astazi ca nu mai accepta joburi in care unii oameni vin la serviciu, nu fac nimic si sunt platiti la final de luna. El a comentat ca firma “Rocreativ” are potential, insa daca acesta nu se concretizeaza in realizari vizibile in cateva luni, “vor fi schimbari la firma respectiva”: “Aceasta societate poate aduce foarte multe beneficii si plusvaloare acestui judet si acestui oras. Eu nu am stat inca de vorba cu doamna de la <<Rocreativ>>, vreau sa-mi prezinte un plan de dezvoltare a acestei societati – si cu termene! – dar, din punctul meu de vedere, daca nu se tine de cuvant, vom face niste schimbari acolo.

Vreau sa am o discutie cu Agentia Nationala de Turism, sa ne faca un referat de oportunitate privind ce putem realiza, astfel incat sa ne putem face un plan pe aceasta societate, pentru a dezvolta partea de turism in judetul Braila.

In orice caz, nu mai accept joburi de a veni la serviciu pe ideea <<timpul trece, leafa merge>>. Nu mai avem ce discuta pe tema asta!”.