Chiriac: Nu exista presiunea partidului; nu cred ca cineva de la PSD imi va cere sa nu dau afara pe cineva care nu-si face treaba

P1090781

Noul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), sustine ca nu se pune problema ca cineva de la partid sa-i ceara sa nu dea afara un angajat sau un director al unei institutii subordonate, care nu-si face treaba pentru care este platit. Dupa ce a declarat astazi ca daca nu dovedeste clar ca are activitate si nu se vad lucruri vizibile, directorul societatii “Rocreativ” Reliana Bogdan, isi va pierde functia, l-am intrebat pe seful judetului daca are suficienta putere sa faca asta, avand in vedere ca in ultimii 2 ani, Reliana Bogdan nu s-a tinut singura in functie, ci a fost sustinuta de PSD intr-un post de manager la o societate care n-a avut nicio activitate concreta si niciun leu profit, dar a platit salariul directorului. Intrebat daca a discutat si cu cei de la PSD inainte de a face aceste afirmatii transante in legatura cu Reliana Bogdan, Chiriac ne-a raspuns ca nu  crede ca cineva din PSD si-ar permite sa ii ceara sa tina in post pe cineva care este incompetent sau  nu-si face treaba, iar daca se va intampla acest lucru, va analiza foarte serios “ce va face cu viata lui” in continuare.

Asadar, intrebat daca are cu adevarat puterea sa ia aceasta decizie legata de Reliana Bogdan, Iulian Chiriac ne-a raspuns: “Da, da. Raspunsul este da. Eu va spun ca nu cred ca este cineva de la partid care sa-mi spuna sa nu dau afara pe un anumit angajat, sau un anumit director care nu-si face treaba si nu este competent; dar daca se intampla asta, atunci eu ma gandesc foarte serios ce voi face cu viata mea de acum incolo. Nu mai exista presiunea partidului, pentru mine exista doar presiunea termenelor, presiunea  lucrurilor rezolvate si mi-as dori foarte mult ca intr-un timp foarte scurt sa reusim sa facem o echipa constructiva, profesionista, care sa-si asume responsabilitati, pentru a dezvolta acest judet si acest municipiu. Si spun asta indiferent daca e vorba de oameni din afara sau din interiorul partidului. In primul rand e compententa si profesionalismul”.