Alexandru Danaila: Intentiile mele se leaga de planul local, dar nu exclud varianta de a merge in Parlament

P1190800

Consilierul judetean Alexandru Danaila declara ca in principiu, intentiile sale ce tin de politica si administratie se leaga de zona locala, insa nu exclude o candidatura la alegerile parlamentare de la finele anului, daca ai sai colegi din PNL Braila vor aprecia ca aceasta este oportuna. Danaila a precizat ca in urmatoarele saptamani  va avea discutii cu liberalii din organizatia judeteana si in functie de ce opinie au acestia, se va decide daca isi va depune candidatura, sau nu: „Raspunsul la aceasta intrebare nu va veni decat in urma consultarii cu colegii mei de partid. Este o chestiune pe care trebuie sa o fac pentru ca dupa cum stiti, mi-am dat demisia de la presedintia organizatiei municipale, iar pentru a analiza posibilitatea unei candidaturi la alegerile parlamentare, va trebui sa discut intai cu colegii mei din partid, cu acei colegi care vor vota listele cu propunerile de parlamentari la Braila. Sunt convins ca aceste liste vor fi aprobate la Bucuresti exact asa cum Braila le va propune si tocmai asta e motivul pentru care fara o discutie in prealabil, in interior, nu pot sa imi asum o astfel de decizie.

Mai e o chestiune: partidul nostru s-a deschis mult mai mult si oamenii, pe acest fond al schimbarii, incep sa capete incredere mai multa, ceea ce este un lucru foarte util. Daca astazi s-ar inscrie Danaila pe lista, ca vrea sa fie parlamentar, sau s-ar Varga pe lista, ca vrea sa fie parlamentar, am ajunge din nou la o inchidere a partidului, ar zice oamenii: <<Iar aia se inscriu pe lista? Tot aia, de fiecare data?>>. Nu! De data asta, cred ca partidul ar trebui sa se deschida, ar trebui sa vina oameni noi si cred ca daca nu voi candida, voi putea si eu sa sustin lista de candidati, sa luam un scor cat mai bun la Braila. Pentru ca scorul nostru inseamna sprijinirea judetului in dezvoltarea viitoare, in raport cu proiectele de la nivel central, fiindca, de fapt, asta inseamna rolul parlamentarilor, sa sprijinim Braila, sa facem legi cat mai clare, care sa favorizeze dezvoltarea economica si crearea de noi locuri de munca.

Intentiile mele personale se leaga de planul local, v-am mai spus lucrul asta, o spun si acum. Dar astazi nu exclud nici varianta de a merge in Parlament, insa doar dupa ce voi afla pozitia colegilor mei. Insa intentiile mele pe termen mediu si lung se leaga de zona locala”.