Canciu: Barbatii trebuie sa-si mai arate si coltii

???????????????????????????????

Inspectorul scolar general al Brailei, Catalin Canciu, declara ca are o relatie buna cu Aurel Simionescu, consilierul personal al primarului municipiului, desi prima lor intalnire intr-un cadru oficial, la o sedinta, nu a fost una foarte amicala. Catalin Canciu a precizat ca personal, nu accepta sa plece capul in fata niciunui politician si niciunui primar si de aceea, la momentul respectiv i-a dat replica lui Simionescu, ce era pe atunci edilul sef.

Mai exact, in luna august a anului trecut, primarul de atunci, Aurel Simionescu, si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca la o saptamana de cand fusese instalat in functie, noul inspector scolar general al judetului, Catalin Canciu, nu si-a facut timp cateva zeci de minute in care sa discute cu reprezentantii Municipalitatii despre pregatirea pentru inceperea noului an scolar. Catalin Canciu i-a replicat la momentul respectiv ca este ocupat cu organizarea sesiunii de toamna a Bacalaureatului si ca dupa aceea o sa-si faca timp sa se intaneasca si cu edilul sef – replica ce a fost data pe un ton usor insolent, deloc apreciat de Simionescu.

Cu referire la discutia de atunci, Canciu a explicat acum ca in opinia sa, barbatii “trebuie sa-si mai arate si coltii”, ca sa se simta barbati.

Comentariul lui Catalin Canciu, aici: