Carla’s Dreams, DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu – la Zilele Brailei

4

Primarul Marian Dragomir, anunta ca de Zilele Brailei vor sustine concerte pe scenele din municipiu Carla’s Dreams, DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Mai mult, potrivit  edilului sef, 1000 de artisti din tara si din strainatate vor evolua in 15 locatii din Braila. In programul manifestarii mai figureaza Festivalul national de dans popular Lina Chiralina, Parada masinilor de epoca,  concursuri si jocuri marinaresti,  targ national al anticarilor si buchinistilor. De asemenea, vor fi jocuri de artificii si un spectacol de lasere pe Faleza Dunarii.

Principalele locatii in care se vor desfasura evenimentele sunt Faleza Dunarii, Platoul si Parcarea Primariei, Parcul Monument, Oraselul Copiilor, Parcul ZOO, Gradina Publica, Piata Traian, Parcarea Braila Mall, Parcul Caporal Musat, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galati, Parcul Lacul Dulce si Vidin – rondou vis a vis de Liceul Progresul. In toate aceste locatii se vor desfasura spectacole de muzica populara din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria si Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictura şi desen, concerte de fanfara, concerte blues şi jazz, concurs national de carting, parada masinilor de epoca, proiectii de filme – capodopere ale cinematografiei nationale, concursuri marinareşti, competitia anuala de canotci 10+1 initiata de Ivan Pataichin, etc.

Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunarii si punctele in care se desfașoara momentele de divertisment, brailenii vor avea ocazia sa faca fotografii cu Mascota orasului – Ceasul din Piata Traian, dar si cu Zeul Neptun si nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger, etc. Vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc si face painting. Acestia vor interactiona sau comunica cu brailenii, vor imparti flyere cu programul evenimentelor, vor fi in centrul atentiei, pentru realizarea de fotografii unice.

Pe Faleza Dunarii vor fi amplasate chioscuri cu mesteri populari traditionali, artisti, mic mobilier, mobilier de gradina, jucarii.  Vor fi amplasate standuri ale reprezentantilor din alimentatie publica.

Duminica, 14 august, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Seara se va finaliza cu un joc de artificii.

Luni 15 august, pe Falaza Dunarii, DJ Project, Carla’s Dreams si un impresinant show de lasere vor incheia Zilele Municipiului Braila.