Chiriac: Vom posta pe site-ul CJ si pe pagina de FB informatii legate de licitatii, de starea drumurilor si de zonele in care se fac lucrari

xx2

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, promite ca va da dovada de transparenta maxima in ceea ce priveste contractele incheiate de institutia sa, astfel incat sa nu mai existe suspiciuni asupra modului in care se desfasoara licitatiile si se semneaza contractele in CJ. Chiriac a precizat ca are de gand sa afiseze pe site-ul si pe viitoarea pagina de Facebook a CJ detalii legate de toate aceste contracte, astfel incat oricine este interesat, sa le poata consulta.

In plus, presedintele CJ promite ca va fi afisate pe site si pe pagina de FB “harta in culori” a drumurilor judetene, cu informatii legate de starea acestora si de zonele in care se fac lucrari de reparatii, astfel incat soferii sa stie ce rute este de preferat sa ocoleasca si unde trebuie sa conduca mai atent: “Am vorbit ca pe partea de informatii legate de licitatii sa le facem  publice si am cerut celor care gestioneaza site-ul CJ sa-l restilizam, sa-l actualizam, astfel incat  toate aceste informatii sa fie publice. N-o sa punem efectiv contractele pe site, ci doar informatii legate de cine a adjudecat contractul si suma respectiva.

In acelasi timp, o sa facem si o pagina de Facebook a CJ, ca este in trend acum, unde o sa punem efectiv poze si informatii necesare. Vrem sa dam dovada de transparenta cat mai mare, astfel incat toti cetatenii din judetul Braila sa aiba acces la informatii. O sa punem si acea <<harta in culori>> a drumurilor judetene, atat pe site, cat si pe pagina de FB, astfel incat cetatenii sa stie ce drumuri sunt practicabile, unde se lucreaza, in ce perioada. E foarte interesant sa se stie si perioada de desfasurare a contractului, pentru ca oamenii vor sti cand  incep lucrarile si cand se finalizeaza, ca sa circule cu atentie pe acolo. O sa incercam sa realizam o chestie din asta dinamica”.