Chiru: Dragomir a fost ales cu putin peste 10% din numarul total al cetatenilor Brailei. E o reprezentativitate dezastruoasa

P1100716

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru (foto), este de parere ca din cauza  lipsei de unitate intre partidele de dreapta, PSD-ul local a impus in municipiu un primar “nereprezentativ”, in persoana lui Marian Dragomir. Liderul taranist ii considera vinovati de aceasta situatie in principal pe fostul presedinte PNL Braila, Catalin Boboc si pe fostul presedinte PMP Braila, Viorel Botea, care au refuzat sa-si dea acordul pentru proiectul lansarii unui candidat unic al opozitiei, in cursa pentru Primarie: “Ei au lasat PSD-ul sa defileze catre victorie. Se stia ca in conditiile in care noi, cei din opozitie, vom fi dezbinati, lumea nu va veni la vot, ca omul isi da seama ca nu exista nicio sansa. Se stia ca daca nu vine la vot o majoritate de peste 50% dintre alegatori, PSD-ul, fiind organizat, va veni cu aparatul propriu, care va fi foarte numeros, dat fiind bazinul electoral, si va impune un primar asa cum s-a intamplat – unul nereprezentativ. Pentru ca facand o simpla socoteala, primarul este ales cu putin peste 10% din numarul total al cetatenilor orasului, adica o reprezentativitate dezastruoasa.

Si ce-a facut aceasta <<opozitie>>? A pregatit terenul pentru PSD, refuzand, timp de cateva luni, sa duca la bun sfarsit o chestiune care era singura solutie pentru schimbare: candidatul unic al opozitiei”.

Amintim ca Marian Dragomir a obtinut 28.318 voturi, adică 44,68% din totalul voturilor exprimate.