Consilierul Petre Botea (PND): Lipsa noastra de experienta este un fapt evident, dar vom fi mai atenti din punct de vedere juridic si politic

P1190445

Consilierul municipal PND Petre Bogdan Botea il contrazice pe primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), in legatura cu faptul ca alesii PND nu si-ar fi anuntat din timp aliatii social-democrati despre rezervele pe care le au, privind amenajarea de terase in Gradina Mare. Intr-un comentariu facut online, Petre Botea sustine ca PND a ridicat aceasta problema intr-o discutie care a avut loc cu o zi inainte, in biroul edilului sef. In plus, consilierul PND spune ca era constient ca a existat o licitatie si s-a incheiat deja un contract cu firma care detine terasa din Gradina Mare, insa a vrut “sa atraga atentia asupra degradarii parcului Gradina Mare”: “Nu vreau sa lansez o disputa cu Primarul Brailei chiar de la prima sedinta dar am ridicat cu o zi inainte aceasta problema si nu cred ca era o surpriza. Poate confirma si dl.Hagiu si dl.Caprariu, dar si altii care au fost in birou Primarului.
De asemenea, stiam faptul ca aceste contracte au fost atribuite anterior printr-o alta hotarare de CL, dar am dorit sa atragem atentia asupra degradarii parcului Gradina Mare, si am reusit , se discuta despre aceasta problema.

Cu privire la lipsa de experienta este un fapt evident, dar vom fi mai atenti din punct de vedere juridic si politic si nu se va mai intampla sa fie nevoie de o asemenea interventie care a creat oarece nemultumire.

In privinta teraselor de la Gradina Mare, inca o data , vreau sa fie clar, nu avem nimic cu comertul in aceasta locatie , personal doresc in aceasta locatie sa se desfasoare un comert civilizat, fara vanzare de alcool in mod ostentativ, si fara sa fie afectata estetica parcului.Pana la urma Gradina Mare trebuie sa ramana o gradina si nu un iarmaroc cu mici , bere si foarte mult fum. Si asa Braila are nevoie de mai multe spatii verzi decat are acum, cu atat mai mult trebuie sa avem grija de acest loc”.