Deputatul de Braila Silviu Petrea (fost UNPR) s-a inscris in PRU

P1110145

Presedintele PRU Braila, Gabriel Musceleanu, este mandru sa anunte ca organizatia sa are un nou membru, in persoana deputatului Dorin Silviu Petrea, fost UNPR. Musceleanu a declarat pentru MD Press ca este convins ca Silviu Petrea (foto) este o achizitie pentru PRU Braila si ca deputatul il va ajuta sa obtina un scor bun pentru partidul sau, la alegerile parlamentare de la finele acestui an: “Vreau sa anunt ca echipa PRU s-a marit, in PRU Braila a venit deputatul Petrea, cu care am vrut sa colaborez de mult timp; el a vrut la vremea respectiva sa ramana in UNPR, dar din pacate, acolo au venit si alte persoane si deputatul Petrea a fost silit sa renunte la proiectul UNPR. Prin venirea lui, PRU Braila e mai puternica, speram sa obtinem cel putin un mandat de parlamentar, vom strange randurile si vom incerca sa obtinem la alegerile parlamentare un rezultat din doua cifre.

Si la nivel national se asteapta surprize mari, ne asteptam sa avem un grup parlamentar de peste 40 de persoane”.

Intrebat daca i s-a dat o functie lui Petrea in PRU Braila, Musceleanu ne-a raspuns: “Nu i s-a dat nicio functie, insa asa cum este normal, urmeaza sa il onoram, asa cum el ne-a onorat pe noi cu aderarea la PRU, este logic ca fiind parlamentar, sa il onoram cu o functie. O sa ne gandim la asta si vom lua hotararile cele mai intelepte. Dumnealui nu si-a manifestat vreo dorinta de a face parte din conducere, dar este normal, pentru ca este parlamentar si a fost votat de un numar important de persoane”.

Chestionat daca Petrea va fi unul dintre candidatii PRU Braila la alegerile parlamentare, liderul PRU local ne-a raspuns: “Nu stiu daca va fi unul dintre candidati, e posibil, vom vedea, poate va candida la Senat, poate la Camera Deputatilor, sa-si continue munca, pentru ca are o experienta acumulata in cei 4 ani de mandat”.

Musceleanu mai sustine ca este in discutii si cu alte personalitati locale, care ar fi interesate sa se alature PRU: “Vom incerca sa marim familia PRU, suntem in tratative cu multe persoane, personalitati din oras, care si-au aratat interesul fata de partidul nostru in ultima vreme si sper sa facem o figura frumoasa. E vorba de personalitati care sunt si in alte partide, dar si unele care nu au facut politica pana acum, care au dorinta de a sustine acest partid”.