Draghincescu: Chiru e “mama Omida” care prevede mereu trecutul sau viitorul altora, mai putin pe al lui

Image10

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, este amuzata de comentariile acide ale fostului ei coleg de partid, liderul PNTCD Gheorghe Chiru, in legatura cu diversi politicieni locali. Draghincescu apreciaza intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca Gheorghe Chiru ar fi o “trompeta” buna pentru PNL si ii sugereaza acestuia sa-l urmeze pe fratele sau, Marian Chiru, si sa se inscrie la liberali: <<Gigi Chiru, fostul meu „coleg de luna mai 2008” de la PNTCD care nu a inteles ca PNTCDul in anul 2008 a obtinut 7,5 % datorita mie si nu lui, si ar vrea sa devina noul „guru” al politichiei brailene sau poate mai degeaba „mama Omida”: le stie pe toate, isi da cu parerea despre orice si oricine, crede ca e „atotstiutor” si „prevede” mereu trecutul sau viitorul altora, mai putin pe al lui… 😀 ))) C-asa-i cu prezicatorii astia, vad tot mai putin pe-a lor, viata lor! Cred ca lui Gicu Chiru i se potriveste mai bine titulatura de „mama Omida” avand oares’ce explicatii pentru ea, tinand cont de „combinatiile” si „combinagii” de pe unde se invarte el dar poate ca nici „Omida” n-ar trebui neglijata, mai stii? Daca PNLul nu are inca o „trompeta” il poate ruga pe Gigi sa presteze serviciul lipsa 😀 )))) Nici nu este rau, PNLul s-a orientat bine, corespunde cu adevarul, mai ales ca frate’su e consilier judetean PNL. Principiul este bun, vechi si real: „cum e turcu’ si pistolu’ drept pentru care „asa partid asa trompeta”! Eu am insa o mare dilema: de ce nu se inscrie Gigi Chiru si la PNL asa cum a facut si fratele sau PNTCDistul Marian Chiru, mai ales ca este un mare admirator al acestor strategi si strategii de „dreapta” de atata timp … ? 😀 )))) Ar putea sa le impartaseasca PNListilor impresiile, experientele si realizarile sale notabile de la PNTCD, PUR, PC, PDL, PPDD, AVB, din CJ ul lui GBStancu si mai nou acum de la PNL … Si doar ii zisei lu’ Gigi Chiru in discutia purtata inainte de depunerea candidaturilor ca la alegerile din iunie 2016 ce rezultate „notabile” va obtine in 5 iunie … adica ceva mai mici ca in iunie 2008!”.

Amintim ca Gheorghe Chiru s-a plasat pe ultimul loc la alegerile locale din luna iunie, in cursa pentru Primaria municipiului.

Mai amintim ca Draghincescu, care face referire la numeroasele partide prin care a trecut Chiru la viata lui, nu este nici ea o “inocenta” din acest punct de vedere, dat fiind ca in afara de actualul ei partid, PND, a fost  membra a PNL, PDL, PD, PNTCD si a Partidului Alternativa Romaniei.