Dragomir: Asociatiile de proprietari care doresc, pot primi gazon si gard viu din partea Primariei

P1070734

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), este multumit de activitatea Directiei “Seroplant” si de modul in care angajatii acesteia au actionat, de la inceputul mandatului sau, pentru ecologizarea unor zone aflate la intrarile in oras si pe faleza. Dragomir spune ca dupa ce se vor finaliza lucrarile pe faleza, echipele “Seroplant” vor intra in cartiere, unde vor amenaja spatiile verzi. In plus, edilul sef anunta ca reprezentatii asociatiilor de locatari care doresc sa se implice in ingrijirea spatiilor verzi din jurul blocurilor pot primi de la Primarie gard viu si gazon: “Apreciez in mod deosebit modul in care echipa de la <<Seroplant>> s-a implicat in punerea in aplicare a proiectelor de ecologizare si deschidere a orasului catre dorinta cetatenilor. Puteti merge pe faleza in zona inundabila, in zona de promenda catre Dunare, pentru a vedea cum arata; este o transformare vizibila. Urmeaza sa intram si pe zona taluzului, catre oras si in zona cealalta de promenada, a falezei. Sunt ferm convins ca aceste activitati au fost primite pozitiv de cetateni.

Ati vazut ca cei care se implica si muncesc sunt apreciati si acesta este si motivul pentru care <<Seroplant>> beneficiaza in urma propunerii mele si a aprobarii de catre CLM , de un numar suplimentar de 10 muncitori si o innoire a dotarii pe care acestia o au. Dupa ce terminam ecologizarile in zona de promenada, urmeaza sa intram in cartiere, pentru a face exact ce am spus: sa tundem gardurile vii, sa amenajam spatiile verzi.

La finalul lunii august o sa am o intalnire cu doamna Ligia Dragan, directorul de la <<Seroplant>>, pentru a alege ce tipuri de flori vom avea in primavara – pentru ca bulbii de lalele se cumpara de toamna si se planteaza -, pentru a da mai multa culoare orasului notru. De asemenea, sunt dispus sa reluam in toamna discutiile cu asociatiile de proprietari, pentru ca cei care doresc sa se implice, sa poata primi gazon si gard viu din partea Primariei municipiului”.