Dragomir, catre Chiru: Ar fi bine ca daca ne murdarim politic pe plan local, sa nu amestecam companii multinationale in acest circ

dd1

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), ii sugereaza liderului PNTCD local Gheorghe Chiru sa fie mai atent cand sustine ca PSD l-ar fi propulsat in toate pozitiile pe care le-a avut in politica, dar si in cariera profesionala. Mai exact, Chiru a declarat ca Dragomir  (foto) este “copilul PSD-ului” si ca partidul l-a facut consilier, apoi deputat, mai nou, l-a facut primar, iar in trecut, l-a ajutat sa ocupe si diverse posturi in zona privata.

Edilul sef ii atrage atentia taranistului sa aiba grija ce spune, fiindca in general, companiile multinationale sunt foarte atente cu imaginea lor si la nevoie, sunt gata sa ia si masuri juridice, pentru a-si apara aceasta imagine: “Ar fi bine sa nu afle cei de la compania privata unde am fost director ce a spus, pentru ca acolo, in mediul privat, la societatile multinationale, nu e ca in politica nationala si cand iti permiti sa faci niste acuzatii, trebuie sa te astepti si la niste reactii juridice. Ar fi bine ca daca ne murdarim politic, sau daca ne atacam pe plan local, sa nu amestecam niste companii multinationale in acest circ, pentru ca ele au un alt tip de abordare si e mai bine asa, sa fim precauti. E singura recomandare pe care i-o fac”.