Dragomir: Cine mai intra cu masina pe aleile din Parcul Monument va fi amendat

13873098_674667436021313_1076888511730248107_n

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca a cerut Politiei Locale sa ia masuri pentru a nu se mai intra cu autoturismele pe aleile Parcului Monument si pentru a-i amenda pe cei care incalca aceasta regula. Dragomir a precizat astazi ca ia in calcul si ideea de a se monta in asfalt piloni  de mici dimeniuni, astfel incat nici macar cei care ar fi dispusi sa riste amenda, sa nu poata inainte pe alei: “Am avut o discutie cu domnul Traian Jipa ( seful Politiei Locale – n.r.), pentru ca eu inteleg comoditatea noastra si dorinta de a ne etala bolizii de lux – fiindca acolo, in Parcul Monument, vin si cei care au un anumit tip de comportament, si un anumit tip de masini. Dar Parcul Monument este pentru toti si este in special pentru cei care merg sa se relaxeze si nu ca sa auda motorul masinii turandu-se, sau sa circule printre masini.

O sa verificam pe sistemul video care sunt acele zile in care au fost masini acolo, sa vedem daca a fost doar in ziua in care am avut competitia de carting sau daca a devenit o practica si am comunicat celor de la Politia Locala sa ia masurile necesare pentru interzicerea intrarii cu masina pe aleile din Parcul Monument. Mai mult decat  atat, daca unii dintre ei vor fi reticenti la aceasta normalitate, vor primi si niste procese verbale de amenda.

O sa merg personal sa vad situatia de acolo si cred ca vom bloca accesul masinilor, in perioada urmatoare, prin amplasarea unor piloni din aceia de mici dimensiuni, cum avem si pe strada Mihai Eminescu”. ( foto –  Octavian Nelu Mogos, Facebook)