Dragomir: Nu am teama unei opozitii distructive. Ati vazut ca alegerile nu au fost castigate de cei care au tipat mai tare

P1190478

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sustine ca are de gand sa dea dovada de totala transparenta in ceea ce priveste activitatea Primariei si a Consiliului Local si ca este deschis colaborarii cu toate partidele reprezentate in forul legislativ local, inclusiv cu PNL, care este in opozitie. Dragomir declara ca nu se teme ca alesii liberali vor avea pozitii critice foarte vocale in CLM si spera ca acestia sa nu recurga la astfel de metode, dat fiind ca pot discuta orice probleme si orice propuneri atat cu el, personal, cat si la sedintele  pe comisii sau la sedintele primarului cu liderii de grup, care au loc inainte de fiecare sedinta a CLM. In acest fel, spune edilul sef, se pot analiza lucrurile, se pot indrepta, se pot explica sau daca este cazul, se pot scoate proiecte de pe ordinea de zi – totul, fara scandal in plenul CLM, ci prin discutii serioase si calme.

Mai mult, Marian Dragomir le atrage atentia liberalilor ca daca planuiesc sa-si faca imagine prin luari de pozitii acide in plenul CLM, acolo unde este si presa de fata, ar trebui sa aiba in vedere faptul ca la alegerile locale, cei care au tipat mai tare, cei care au acuzat si i-au criticat pe altii, nu au avut castig de cauza: “Nu am nicio teama vizavi de nicio opozitie, atat timp cat toti ne respectam si la sedintele de comisii ridicam anumite probeme pe care le descoperim la proiectele de hotarare, pentru ca ele sa fie corectate, in situatia in care aceste probleme exista. Nu am teama unei opozitii distructive. Daca cumva va aparea, ati vazut si rezultatele alegerilor, care nu au decretat castigatori pe cei care au tipat cel mai tare”.