Dragomir: Am somat proprietarii terenurilor private sa si le curete. Daca nu o fac ei, o facem noi si le trimitem factura

13532927_608484182647574_1936329981560368329_n

Primarul Brailei, Marian Dragomir, anunta ca dupa ce termina de ecologizat faleza si strazile care duc catre port, in zonele ce tin de domeniul public,  Municipalitatea va incepe sa curete si terenurile care sunt proprietate privata, dar pe care proprietarii nu le ingrijesc. Edilul sef a precizat astazi ca a somat in scris toti proprietarii terenurilor respective sa si le curete de gunoaie, dat fiind ca afecteaza imaginea orasului, iar cei care nu o vor face singuri, vor ajunge sa plateasca serviciile prestate de firma “Seroplant”, in acest sens: “Urmeaza sa finalizam zona cuprinsa intre Soseaua de Centura, de la Vizirului pana la pod si cu beneficiarii de venit minim garantat, care vor intra in luna septembrie pentru a aduna toate pungulitele si gunoaiele care mai sunt inca acolo. Am intrat si pe zona de faleza, pentru ca atunci cand pe plimbam sa putem vedea Dunarea, am intrat pe vadurile catre Dunare, pe strada Imparatul Traian, terenul Primariei a fost curatat si urmeaza sa mai avem o interventie pentru amenajarea zonei respective.

Am transmis somatii catre proprietarii terenurilor private sa si le curete si daca nu, vom interveni noi si prin mijloace legale le vom factura aceste servicii pe care le presteaza <<Seroplant>>. Daca vor plati de bunavoie, OK, daca nu, vom face recuperarea prin mijloacele permise de legislatie”.