Dragomir: In spatiile dintre blocuri unde nu sunt amenajate gradini frumoase vom face locuri de parcare

P1180074

Primarul Brailei, Marian Dragomir, sustine ca in cartierele din municipiu, intre blocuri, exista multe spatii neingrijite, unde creste iarba la intamplare, iar acestea pot fi amenajate ca locuri de parcare. Edilul sef spune ca nu se pune problema sa se atinga cineva de zonele in care locatarii au amenajat gradinite frumoase, cu flori, insa celelalte spatii vor fi inventariate si treptat, vor fi transformate in parcari: “Eu va spun ca am identificat foarte multe locuri in Braila unde se pot construi locuri de parcare, pentru ca acolo avem acum iarba crescuta. Dar nu vom actiona asa peste tot, depinde de la caz la caz. Eu am sa va spun cu mare sinceritate ca exista oameni care au niste gradini foarte frumoase si acestea o sa ramana la fel in perioada urmatoare, tot ceea ce este frumos va ramane si chiar vreau sa le multumesc celor care s-au implicat si au amenajat la parterul bocurilor gradini frumoase, cu flori. Da, e adevarat ca acestea sunt ingradite, pentru a nu le fura altii florile.

In cazul in care nu sunt astfel de gradini frumoase, vom vedea daca cetatenii respectivi doresc sa se implice sa amenajeze ei o gradina cu flori in acea zona, sau intervenim noi si facem locuri de parcare.

Cred ca oamenii care au facut gradini frumoase trebuie nu doar incurajati, ci chiar felicitati pentru initiativa lor. In schimb, acolo unde gardurile care au imprejmuit gradinile s-au transformat in adevarate cazemate, va trebui sa intervenim”.