Florin Mircea: Indiferent cat de bun ai fi, nu poti sa operezi, dar sa si manageriezi o unitate precum Spitalul Judetean

6909

Presedintele noului Consiliu de Administratie al Spitalului Judetean Braila, Florin Mircea, considera ca exista multe aspecte care pot fi imbunatatite, in activitatea unitatii amintite. Florin Mircea a declarat pentru MD Press ca inca nu se poate pronunta in ceea ce priveste activitatea managerului Mihail Iugulescu, dat fiind ca acesta a venit abia ieri din concediu si au avut o prima sedinta, insa admite ca sunt o serie de lucruri care nu merg tocmai bine si pentru care trebuie date niste explicatii: “Nu sunt multumit de activitatea de la Spitalul Judetean, cu siguranta mai pot fi facute lucruri bune. Nu vreau sa spun insa nimic in ceea ce inseamna activitatea managerului, pentru ca nu mi-am format o opinie, dar vom discuta si vom vedea daca vina a fost a managerului sau a echipei – cu toate ca managerul isi face echipa si dumnealui a semnat toate contractele cu echipa pe care o are”.

Intrebat daca este de parere ca un manager are timp sa e ocupe cu adevarat de spital, dar si sa opereze ore in sir, zilnic, Mircea a raspuns: “Din punctul meu de vedere, indiferent cat de bun ai fi, nu poti sa te imparti in 100 de parti si mai ales in domenii cu probleme, deci nu poti sa operezi, dar sa si manageriezi o structura destul de mare, precum este Spitalul Judetean Braila. Vom vedea”.