Marcel Cucu: S-a infiintat filiala Braila a Partidului Agricultorilor din Romania

P1190845

Fermierul brailean Marcel Cucu mai face o incercare cu un partid al agricultorilor, dupa ce tentativa sa anterioara a dat gres. Mai exact, Marcel Cucu, vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor Agricoli APA Braila si membru marcant al LAPAR, a fost secretar general al Miscarii Agricultorilor din Romania (MAR) si a candidat in mai 2014 la alegerile europarlamentare pe listele Aliantei Nationale a Agricultorilor (ANA), insa fara succes. Astazi, el a anuntat oficial ca s-a infiintat filiala locala a PAR (Partidul Agricultorilor din Romania), la care Cucu este presedinte.

Fermierul sustine ca data trecuta, liderii centrali ai partidului au avut un stil de lucru care i-a displacut si s-a retras, insa de aceasta data, spera ca lucrurile vor fi altfel: “Eu personal, particip la acest proiect pentru a doua oara. Stiti bine ca am mai incercat un proiect din asta pentru reprezentarea politica in agricultura, in anii care au trecut. Eu am avut pretentii intotdeauna ca orice structura noua sa nu aiba de-a face cu ceea ce s-a intamplat in lumea politica de atatia ani, de 25 de ani si am tinut foarte mult la integritate, la morala, la corectitudine, la tot ce inseamna verticalitatea unui reprezentant, in acest domeniu. Noi reprezentam un segment foarte larg: daca e sa ne luam numai de procentul populatiei rurale, iata, e aproape 50%, dar nu numai populatia rurala e vizata, fiindca foarte multi dintre cetatenii care sunt in zona urbana depind de foarte mult de ceea ce se intampla in agricultura si au familii in zona rurala, deci exista o baza electorala foarte larga pe care vrem sa o reprezentam”.

Marcel Cucu a mai precizat ca la alegerile locale, PAR Braila a scos in judet 5 consilieri locali si 1 consilier orasenesc, la Ianca.

PAR Braila isi propune sa participe cu candidati si la alegerile parlamentare, cel mai probabil, intr-o alianta.