Nistor: Acordarea gratuitatii pe autobuz sau tramvai pentru pensionarii cu venituri mici este un gest firesc din partea Municipalitatii

P1190485

Daca unii dintre politicienii braileni critica decizia luata in Consiliul Local Municipal de a acorda gratuitate pe transportul in comun pensionarilor cu venituri de pana la 1.100 de lei, incepand din luna august – si nu doar celor cu venituri de pana la 1.000 lei, ca pana acum -, deputatul PMP Marioara Nistor apreciaza ca aceasta este o masura buna.

Nistor sustine ca varstnicii cu venituri modeste au nevoie de ajutor din partea autoritatilor, pentru ca sa se poata deplasa oricand cu mijloacele de transport in locurile unde au nevoie sa ajunga. De asemenea, deputatul PMP considera benefica si gratuitatea pe mijloacele de transport in comun ce va fi acordata studentilor, odata cu inceperea noului an universitar: “Aprobarea hotararilor prin care varstnicii cu pensii sub 1.100 lei si studentii braileni la cursuri de zi beneficiaza de abonament gratuit pe autobuz sau tramvai reprezinta un gest firesc din partea Municipalitatii. Pentru batrani este cu atat mai importanta aceasta decizie, cu cat ii ajuta in deplasarea zilnica, oriunde au nevoie. Stim cu totii ca nivelul pensiilor nu este suficient pentru a le asigura acestora tot necesarul zilnic. De aceea, macar pe partea de transport, autoritatile locale sa ii sprijine.

In privinta studentilor, acestia au nevoie de fiecare ban, pentru a-si putea finaliza studiile. Prin decizia CLM isi iau de pe umeri grija transportului.

Voi lauda mereu acele masuri benefice pe care Consiliul Local le va lua pentru braileni, la fel cum voi critica hotararile care pun interesul brailenilor in pericol. Sper ca atat varstnicii, cat si studentii sa profite de acest ajutor din partea Municipalitatii”.