21 septembrie – Vernisajul expozitiei „Rolul comunitatilor locale in activitatea de definire si protejare a patrimoniului cultural”

afis-zilele-patrimoniului

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Cultura si Serviciul Judetean al Arhivelor Nationale organizeaza miercuri, 21 septembrie, la ora 14, la vernisajul expozitiei de carte veche numita „Rolul comunitatilor locale in activitatea de definire si protejare a patrimoniului cultural”.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la initiativa comuna a Consiliului Europei si a Uniunii Europene. Tema generala europeana, sub care se desfasoara toate manifestarile anului  2016, este ,,Patrimoniul si comunitatile”.

Vernisajul expozitiei are loc in holul de intrare al Bibliotecii, evenimentul fiind prezentat de: Ana Harapescu director Directia Judeteana pentru Cultura Braila, Ion Volcu – sef birou Colectii Speciale in cadrul Bibliotecii si Giani Oltianu – sef serviciu Arhivele Statului Braila.