BOBOC: MARIAN PETRACHE NU ARE OBIECTIVE ASCUNSE SI NICI AMBITII LEGATE DE BRAILA, E O VARIANTA BUNA CA PRESEDINTE PNL

Senatorul PNL Catalin Boboc este de parere ca desemnarea de la centru a lui Marian Petrache (foto) in functia de presedinte PNL Braila, dupa demisia lui Vasile Cortez, este cea mai buna varianta pentru organizatia liberala locala. Boboc a explicat aseara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca Marian Petrache – care este vicepresedinte PNL la nivel national si presedinte al Consiliului Judetean Ilfov – nu are ambitii personale legate de judetul nostru, nu are obiective ascunse si ca atare, va avea o atitudine neutra. In opinia senatorului liberal, daca liderii centrali ar fi desemnat acum drept presedinte o persoana din cadrul organizatiei, care ar fi facut parte dintr-o “echipa”, ar genera nemultumiri in “echipa” cealalta, iar tensiunile s-ar acutiza, in loc sa se diminueze: “In legatura cu domnul Petrache, eu vreau sa va spun doar atat: din punctul meu de vedere, pentru momentul asta, la nivelul de tensiune la care a ajuns organizatia, cred ca e un lucru bun sa vina un om care nu e direct interesat aici, de Braila, nu are obiective ascunse, nu are ambitii, care vine doar sa faca un lucru pe care noi trebuia sa il facem de mult, daca eram suficient de maturi – noi, cei de la Braila -, si anume acela de a strange randurile.

In momentul in care se creeaza tensiuni si oamenii se strang, unii in jurul unor lideri, altii, in jurul altor lideri, e greu sa gasesti o solutie de echilibru, sa gasesti un om de acest tip. Aceasta este o simpla analiza a mea, pentru ca nu stiu care au fost resorturile care au facut conducerea  centrala a partidului sa ia decizia asta, nu am de unde sa stiu.

In momentul asta, dupa demisia domnului Cortez, e greu sa fie promovat o persoana din orice echipa, pentru ca imediat, in alta echipa ar exista nemultumiti”.