CAPBUN: NOI, PRIMARII, NU SUNTEM BUNI NUMAI CA SA ADUCEM VOTURI

Primarul comunei Bertestii de Jos, Costel Capbun (PNL), nu considera ca este obligatoriu ca dupa analiza in Biroul Politic Judetean a listei de candidati ai PNL la alegerile parlamentare, lista respectiva sa ramana neschimbata. Capbun a declarat pentru MD Press ca in urma votului din BPJ, lista poate suferi modificari, iar ceea ce va ajunge ca si propuneri la conducerea centrala sa fie diferit de ceea ce s-a stabilit initial, la votul consultativ.

In acest context, primarul de Bertesti nu este atat de “razboinic” precum cel de la Gradistea, Petrica Andrei, si nu se grabeste sa ameninte cu boicotul, daca vor fi schimbati candidatii PNL Braila. Pe de alta parte, Costel Capbun considera ca trebuie tinut cont cu adevarat de parerea primarilor din judet, pentru ca nu este corect ca acestia sa fie tratati de parca ar fi buni numai cand e vorba sa aduca voturi.

Intrebat, asadar, daca primarii liberali vor refuza sa iasa in campanie, la parlamentare, daca vor fi schimbati candidatii PNL Braila, Capbun ne-a spus: “Nu stiu daca … astea sunt luate din presa, nu stiu daca … O sa ne intalnim noi, primarii, si vedem ce facem, ca na… nu suntem buni numai cand aducem voturi… Nu suntem noi cei care hotaram soarta judetului, dar in mare parte, trebuie sa avem si noi un cuvant de spus, nu sa avem cuvantul de spus numai cand adunam voturi pentru partid”.