CAPRARIU: VERIFICATI ATENT DOCUMENTELE PRIVIND CURSURILE IN STRAINATATE ALE CANDIDATILOR LA FUNCTIILE DE DIRECTORI DE SCOLI!

Consilierul municipal brailean Lucian Caprariu a atras astazi atentia colegilor sai care fac parte din comisiile de concurs pentru posturile de directori generali si adjuncti din unitatile de invatamant preuniversitar din Braila, sa fie foarte atenti la modul in care evalueaza candidatii.

Caprariu a declarat ca potrivit informatiilor pe are le are, cursurile facute in strainatate ar constitui un avantaj care ar trebui punctat in plus, putand fi un criteriu in departajarea candidatilor, iar acest lucru ar fi speculat  in mod incorect de catre unele persoane, care si-ar face rost pe ultima suta de metri, prin metode mai putin legale, de adeverinte ca au urmat astfel de cursuri: “Am auzit ca se organizeaza, mai nou, excursii de o zi in strainatate, in Bulgaria, in Moldova. Va rog frumos, dragi colegi care sunteti in aceste comisii, sa aveti in vedere  acest lucru, sa verificati. Eu, unul, nu voi puncta asa ceva. Este imoral!”.

Amintim ca aceste concursuri pentru ocuparea functiilor de directori si directori adjuncti ai unitatilor de invatamant preuniversitar vor incepe pe 12 octombrie, iar din comisiile de evaluare a candidatilor fac parte si consilieri municipali, stabiliti in urma votului dat in cadrul CLM Braila.