CHIRIAC: DIRECTORII CJ TREBUIE SA FACA PARTE DIN COMISIILE DE LICITATIE, CAND E VORBA DE CONTRACTE GRELE, CU BANI MULTI

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, este de parere ca toti directorii din institutia pe care o conduce trebuie sa-si asume responsabilitatile functiilor respective si sa nu mai evite, prin fel de fel de metode, sa-si indeplineasca indatoririle de serviciu, chiar daca acestea presupun o mare raspundere. Chiriac a declarat astazi, intr-o conferinta de presa,  ca isi doreste ca directorii din CJ sa faca parte din comisiile de licitatie care presupun “contracte grele, cu bani foarte multi”, astfel incat aceste contracte sa fie facute transparent si legal.

Seful judetului a mai spus ca au existat mai multe situatii in care unii directori au incercat sa evite astfel de responsabilitati, unul dintre cele la care a facut referire fiind cel al directorului economic, Maria Vlad, care, in opinia sa, incearca sa evite sa fie implicata din comisia de licitatie pentru programul Lapte-corn.

Chiriac a spus ca intentioneaza sa ii ceara in continuare directoarei economice sa faca parte din diverse comisii si daca aceasta va refuza astfel de sarcini de serviciu, “incercam sa gasim oameni care-si vor asuma responsabilitati conform fisei postului”.