CHIRIAC: DIRECTORUL ECONOMIC AL CJ “S-A IMBOLNAVIT SUBIT”, CAND A FOST VORBA DE LICITATIA LAPTE-CORN

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, se declara nemultumit de faptul ca directorul economic al institutiei, Maria Vlad, “s-a imbolnavit subit”, cand a fost vorba despre desfasurarea licitatiei pe Programul Lapte-corn si sustine ca din acest motiv, s-a intarziat procedura de licitatie. Iulian Chiriac a explicat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca este ironic atunci cand spune ca directoarea “s-a imbolnavit subit” si ca opinia sa este ca de fapt, aceasta incearca in acest mod sa evite implicarea sa in comisia care se ocupa de licitatia amintita: “Suntem in procedura pe corn, mai avem putin; au fost cateva probleme si din punct de vedere al echipei noastre, e vorba de unul dintre directorii nostri, s-a imbolnavit subit… asta e, a fost inlocuit in comisie.

Inca o data spun despre lipsa de responsabilitate a unor persoane care detin functii importante in CJ. Mergem mai departe, avem cateva clarificari, speram in cel mai scurt timp posibil sa incheiem cu cornul, astfel incat sa putem demara cat mai repede procedura pe lapte si pe mar”.

Chiriac a declarat ca in opinia sa, directoarea amintita nu-si asuma responsabilitatile aferente functiei pe care o detine: “Lipsa de responsabilitate si cred ca frica de a-si asuma anumite responsabilitati, fugind de… Fugim de puscarie, ne e frica de ceva anume? Nu stiu, unul dintre motive… a spus ca ea semneaza contractul si ca n-ar fi bine… pentru mine, prin faptul ca fuge de responsabilitati si de anumite decizii pe care le-am luat – ca am dat o dispozitie prin care stabilesc sa faca si ea parte din aceasta comisie -, mi se pare ca blocheaza activitatea CJ. Nu e prima oara cand face asta, a mai facut-o si in trecut, am mai fost atentionat si de fostii  mei colegi din CJ ca in anumite spete, doamna nu-si asuma responsabilitatea, ceea ce prin fisa postului are o responsabilitate foarte mare, ca si director economic”.

Directorul economic al CJ Braila, Marian Vlad, neaga categoric aceste acuzatii. Ea spune ca problemele sale de sanatate sunt reale, iar licitatia nu a fost nicidecum intarziata ca urmare a acestora, dat fiind ca locul sau in comisie a fost luat de o alta persoana. Pozitia Mariei Vlad, pe larg, o prezentam intr-un articol separat.