CHIRIAC: NICU NITA POATE FI UN CASTIG PENTRU PARLAMENT, IN COMISIA DE AGRICULTURA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), este de parere ca daca va iesi parlamentar, colegul sau de partid Nicu Nita (foto) poate fi un castig pentru Comisia de agricultura, fiindca este un bun specialist in acest domeniu.

Chiriac a declarat astazi ca Nicu Nita “are o vasta experienta ca si consilier judetean, dar si ca om de partid”, iar acestea sunt doua dintre lucrurile care il recomanda ca si candidat pentru Camera Deputatilor: ”Experienta, faptul ca este un prosper om de afaceri si are o firma care ii merge  foarte bine… deci sunt lucruri normale pentru ca un om, un membru de partid, un coleg, sa poata aspira si la functia de deputat. A venit momentul ca si domnul Nita sa candideze pentru o functie”.

Intrebat daca va fi o pierdere pentru Consiliul Judetean, in cazul in care Nita va fi ales deputat, Chiriac a comentat: “Eu zic ca e si o pierdere, dar poate fi si un castig pentru Parlament. Domnul Nita are o experienta vasta in agricultura, poate activa foarte bine in Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor… Sunt lucruri normale, mai ales ca domnul Nita cunoaste agricultura de jos, din teren, nu a facut agricultura din birou. Adica se duce in Camera Deputatilor pe un domeniu pe care-l cunoaste destul de bine, nu-l trimitem la Comisia de invatamant, sau Comisia de sanatate”.