Chiriac: Nu i-am spus nici directorului Crivat, nici managerului Iugulescu ca n-o mai vreau pe Crivat in comisia de examen. Va spun voua, presei

???????????????????????????????

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, a declarat astazi ca avand in vedere “lucrurile intamplate si povestite pe anumite surse” si pentru o mai mare transparenta a concursurilor pentru ocuparea unor posturi la Spitalul Judetean, este mai bine ca directorul de ingrijiri, Olguta Crivat, sa nu mai fie presedintele comisiei de examinare. Chiriac a spus ca nu i-a comunicat personal directorului Crivat despre dorinta sa, insa si-a exprimat parerea public, in fata presei si ca atare, este de asteptat ca aceasta sa afle.

Informat de un ziarist ca Olguta Crivat ar fi spus in spital ca oricum doreste sa se retraga din pozitia de presedinte al comisiei de examinare, Chiriac a spus ca este foarte bine si ca ar fi de dorit ca directorul de ingrijiri sa faca si o declaratie in scris, in acest sens.

Pe de alta parte, seful CJ a admis ca nici managerului Spitalului Judetean, Mihail Iugulescu, nu i-a spus cu subiect si predicat ca n-o mai vrea pe Crivat ca presedinte al comisiei amintite: “Nu i-am spus-o personal, dar cred ca a aflat-o prin voi, presa. Acum, mie nu-mi place sa fim ca in armata si sa dam directive. Pana la urma inteleg ca e si dorinta dansei si i-am si spus ca e si dorinta tuturor sa fie procedura de concurs cat mai transparenta. Nu i-am spus nici managerului, nici ei, v-am spus voua, presei”.

In ceea ce priveste zvonurile ca in Spitalul Judetean, Olguta Crivat l-ar depasi ca autoritate pe managerul Iugulescu, Iulian Chiriac a comentat: “Eu le-am spus si domnului manager, si doamnei director de ingrijiri, si doamnei director medical ca fiecare sa-si vada de fisa postului respectiv si de ierarhie. In primul rand, dezideratul meu, venind aici, este sa discut cu managerul, nu cu toata lumea, iar daca managerul nu rezolva problemele respective, isi asuma conducerea spitalului – automat si echipa”.