Chiriac: Vreau ca viitorul manager al Spitalului Judetean sa fie un om competent, care care sa stie sa relationeze cu subordonatii sai

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, stie ca managerul Spitalului Judetean, dr. Mihail Iugulescu, isi ocupa o buna parte din timpul in care se afla la spital operand, si nu administrand unitatea respectiva. Chiriac considera ca Iugulescu ar trebui sa inteleaga ca daca tot si-a asumat functia de manager al Spitalului Judetean, trebuie sa se ocupe de conducerea unitatii, mai ales ca sunt o multime de probleme, unele nerezolvate de ani de zile: “Eu mi-as dori ca domnul doctor Iugulescu sa-si asume mai mult partea de manageriat, decat partea de medic chirurg. In primul rand, el in momentul de fata este managerul spitalului, nu seful sectiei de chirurgie, sau medic primar chirurg”.

Pe de alta parte, presedintele CJ a spus ca in cateva luni expira mandatul managerului Iugulescu si dupa aceea, isi doreste sa se tina un concurs “pe bune”, iar viitorul manager sa fie un om competent, aplicat, “care care sa stie sa relationeze cu ceilalti medici si cu celelalte cadre medicale”.