CHIRIAC: MANAGERUL IUGULESCU A INTELES, PRINTRE PICATURI, SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA FUNCTIEI

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), este multumit ca lucrurile incep sa se miste la Spitalul Judetean, in ceea ce priveste investitiile mari, de zeci de milioane de euro care au stagnat ani de zile, din diverse motive. Chiriac a declarat astazi ca s-au deschis ofertele la investitiile care erau blocate si spera ca echipele de constructori vor lucra bine si se va drumul la Sectia Anestezie Terapie Intensiva cat mai curand.

L-am intrebat pe presedintele CJ de ce acum s-a putut face ceva pentru continuarea lucrarilor la investitiile respective, iar in mandatele presedintilor interimari Viorel Mortu (PSD) si Ionel Epureanu (PSD), timp de 2 ani, nu s-a putut face acest lucru. Chiriac considera ca important este ca se pot rezolva problemele si spune ca pentru el este o prioritate Spitalul Judetean, iar dincolo de finalizarea investitiilor de la Sectia ATI, Cardiologie-Pediatrie si Sectia de Radioterapie/Oncologie cu Accelerator de Particule, unul dintre subiectele care-l preocupa este reabilitarea Corpului A al spitalului.

Pe de alta parte, seful judetului a declarat astazi ca a avut mai multe discutii si cu managerul Spitalului Judetean, Mihail Iugulescu, ca i-a cerut in repetate sa-si asume responsabilitatea functiei si ca “se pare ca, printre picaturi, a inteles si lucrul acesta”.