Consilierul Ionita: Multi dintre cei care critica UPU sunt subiectivi, superficiali si dau dovada de o inteligenta limitata. Daca sunt nemultumiti de cei de la UPU, de ce se mai duc acolo?

13237683_531949487009123_8451816089250600055_n

Consilierul municipal Sorin Ionita (PNL) este de parere ca sunt o multime de persoane care fac comentarii negative pe retelele de socializare in legatura cu personalul de la Unitatea de Primiri Urgente Braila, fara a sti cu adevarat care este situatia de acolo. Mai mult, liberalul considera ca multi dintre acesti comentatori “sunt subiectivi, superficiali si dau dovada de o inteligenta limitata”. Ionita le-a raspuns unora dintre cei care au criticat unitatea respectiva pe retelele de socializare, sugerand ca daca nu le convine cum sunt tratati la UPU, n-au decat sa nu se mai duca acolo, ci sa-si rezolve problemele medicale in alta parte. Mai mult, consilierul municipal a comentat ca daca ar exista „bun-simt” si am avea grija “cat bagam in noi si cat bem”, poate nu am mai avea nevoie de UPU: <<Marea majoritate a celor ce nu cunosc problemele reale ale UPU, dar care se pretind ca le cunosc si de aici isi fac un mod de viata prin a posta comentarii negative, sunt subiectivi, superficiali si dau dovada (fara intentia de a jigni pe cineva!) de o inteligenta limitata.
In mai bine de 16 ani de existenta a serviciului de urgenta din Braila nu am vazut si nu am auzit ca media sau opinia publica sa aduca elogii efortului celor ce-si desfasoara activitatea in UPU si cazuri au fost cu nemiluita! Asta in contrast cu vehementa cu care oamenii acestia(UPU) sunt blamati si asta spune multe despre nivelul nostru de cultura, de bun-simt.
Intrebarea mea ar fi: daca sunt atatia nemultumiti de prestatia celor de la UPU, de ce se mai duc acolo? Exista servicii compementare, cu plata si fara plata….si daca ar exista „bun-simt” am avea grija de sanatatea noastra, de cat bagam in noi, de cat bem si poate nu am mai avea nevoie de UPU! Va invit sa vedeti blamatul UPU dupa o sarbatoare nationala, religioasa sau chiar dupa week-end(lunea este ziua cea mai rea in UPU) si apoi trageti singuri concluziile!>>

In continuare, Sorin Ionita a explicat ca se refera la „lipsa de cultura, de bun-simt a celor ce-si fac un stil de viata din a vorbi negativ despre personalul din unitatea de urgenta”: <<Comentariul meu anterior puncta preponderent lipsa de cultura, de bun-simt a celor ce-si fac un stil de viata din a frecventa sau a vorbi…de dragul de a se auzi vorbind, negativ despre personalul din unitatea de urgenta!
Un multumesc ca exista si ca fac eforturi pentru a salva o viata, este multora cam greu sa spuna!

Din partea personalului medical UPU, efortul este vizibil si pentru asta ar trebui sa la multumim, nu sa-i injuram, injosim, blamam.
Vedeti dumneavoastra intr-o societate sanatoasa bazele acesteia sunt: Invatamantul, Sanatatea si Asistenta Sociala. Acestea mai au caracter de „constrangere”, adica chiar daca mamitica si taticutul au facut avere vanzand ” jeliboane” la taraba nu poti sa te infiintezi in fata profesorului cu Iphone-ul si sa-l sfidezi jucand nu stiu ce, cand acesta incearca sa-ti bage dram de cultura in scafarlie! La fel si in aria medicala, te duci la doctor pentru ca este necesar, te aflii in suferinta si respecti intocmai indicatiile acestuia, nu te apuci sa comentezi ca ai drepturi, ca stii….ca daca tot sti stai acasa si trateazate dupa internet!>>.