Cortez, despre Boboc: Poate Dumnezeu ii da minte astazi, ii lumineaza mintea, sa nu candideze

p1190794

Presedintele PNL Braila, Vasile Cortez, isi mentine opinia potrivit careia o candidatura a colegului sau, senatorul Catalin Boboc, la alegerile parlamentare, nu ar fi de dorit. Cortez a declarat astazi pentru MD Press ca spera ca „ii va lumina Dumnezeu mintea” senatorului Boboc – ce si-a anuntat deja in scris  intentia de a candida – si acesta se va retrage de buna voie, inainte de votul ce se va da astazi in forul de conducere al PNL Braila, pentru stabilirea candidatilor si a ordinii lor pe liste: “Toata lumea care vrea sa candideze si-a depus un dosar, o sa vedem astazi… In ceea ce-l priveste pe Catalin Boboc, eu am spus ca din punctul meu de vedere,  exista un disconfort si in randul membrilor de partid, dar si al populatiei, in legatura cu eventuala lui candidatura.

Acum, el si-a depus un dosar si o sa vedem… poate Dumnezeu ii da minte astazi, ii lumineaza mintea sa nu candideze”.

Intrebat daca a discutat cu Boboc in legatura cu dorinta acestuia de a candida la parlamentare, presedintele PNL ne-a spus:  “Am discutat aseara. I-am spus cu primarii de fata si cu mai multi ca e bine sa nu candideze. Mi-a zis ca daca sa-i spun astazi sa se retraga, el se retrage”.

Chestionat daca ii va spune astazi sa se retraga, Vasile Cortez ne-a declarat: “O sa-l chem la mine. M-am horarat: ii cer sa se retraga”.