Deputatul Nistor, despre posibilul sau contracandidat Radu Popa (PNL): L-am vazut doar in poze. Foarte multa lume l-a vazut probabil doar la Ciresu

p1120765

Presedintele PMP Braila, Marioara Nistor, ce va candida pentru un nou mandat la Camera Deputatilor, a declarat astazi ca nu-l cunoaste decat din poze pe cel care s-ar putea sa-i fie contracandidat, din partea liberalilor – primarul de Ciresu, Radu Popa. Marioara Nistor a comentat astazi ca cel mai probabil, majoritatea celor care il cunosc sunt localnici din comuna respectiva: “L-am vazut doar in poze pe domnul Popa si cred ca foarte lume l-a vazut probabil doar la Ciresu”.

Deputatul Nistor crede insa ca lista rezultata in urma consultarilor liberalilor in sedinta de aseara si aparuta in presa nu este si lista definitiva a candidatilor PNL Braila: “Eu cred ca lista nu va ramane aceea; au fost niste propuneri, probabil in Biroul lor Judetean se vor discuta propunerile. Sau in Biroul National…”.

Amintim ca in sedinta de aseara de la PNL Braila, care s-a lasat cu tipete, insulte si injuraturi, a fost stabilita o lista a candidatilor il situeaza pe primarul de Ciresu, Radu Popa, pe locul 1,  la Camera Deputatilor.  Aceasta lista nu a fost validata insa de Biroul Politic Judetean, fiindca dupa ce prim-vicepresedintele PNL Florin Carligea l-a insultat pe presedintele Vasile Cortez, acesta din urma a parasit sala, urmat si de alti participanti la reuniune si nu a mai fost intrunit cvorumul necesar pentru vot.