DEPUTATUL PETREA: BRAILENII AU FOST INSELATI, ADEVARATUL PRIMAR E TOT SIMIONESCU

Presedintele PRU Braila, deputatul Dorin Silviu Petrea, este dezamagit de faptul ca primarul municipiului, Marian Dragomir, nu pare dispus sa discute cu el, desi este lider politic si  parlamentar. Petrea a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a dorit sa discute cu noul presedinte al Consiliului Judetean, precum si cu noul primar al municipiului, insa la cel de-al doilea nu a reusit inca sa intre in birou, desi incearca de 3 saptamani.

Deputatul sustine ca, de fapt, Marian Dragomir nici nu este cu adevarat primar, ci tot fostul edil sef conduce orasul, chiar daca acum, Aurel Simionescu are oficial doar statutul de consilier personal al lui Dragomir. Mai mult, Petrea crede ca “trebuie sa-l eliberam pe Dragomir de aceste chingi ale lui Simionescu”.

“Am incercat in tot acest timp, de cand a inceput noul lor mandat, sa avem o colaborare. Daca la Consiliul Judetean, cu domnul presedinte ne-am inteles foarte bine si am conlucrat si am gasit solutii de a merge mai departe pe anumite proiecte, am avut o mare supriza, o surpriza neplacuta pe partea de Primarie, unde am constatat cu mare surprindere ca brailenii au fost inselati si ca de fapt il avem ca si primar pe domnul Gabriel Aurel Simionescu si exista undeva, intr-adevar, si un consilier pe nume Marian Dragomir”, a declarat deputatul Petrea.