Directorul de ingrijiri Crivat: Voi da in judecata doua persoane care m-au defaimat, in comentariile facute la niste articole din presa

p1090802

Directorul de ingrijiri Olguta Crivat declara ca atat timp cat la nivelul Spitalul Judetean Braila nu a fost inregistrata nicio sesizare prin care sa fie acuzata ea, direct, ca ar fi avut de-a face cu vreo angajare pe baza de spaga,  nu exista niciun motiv pentru ca cineva sa o banuiasca de astfel de manevre ilegale. Ea a precizat astazi ca au existat, intr-adevar, niste reclamatii privind faptul ca s-ar fi dat spaga la agajari, insa acestea au fost inaintate la organele competente chiar de catre conducerea Spitalului Judetean si a semnat si ea, in calitate de director de ingrijiri, documentele prin care dosarul cu pricina a fost predat Parchetului, insa nu ea cea incriminata. Potrivit Olgutai Crivat, au existat nu doar reclamatii scrise, ci si inregistrari facute cu telefonul si cum acestea nu erau de competenta conducerii spitalului, managerul Mihail Iugulescu si ea au semnat o plangere penala in acest sens.

Pe de alta parte, directorul de ingrijiri a anuntat astazi ca va da in judecata doua persoane care au facut declaratii defaimatoare la adresa  sa, comentand online la niste articole din presa locala: “Va spun in premiera ca astazi dupa-amiaza am intalnire cu un avocat si voi da in judecata doua din persoanele care au facut comentarii la aceste articole, nefondate, persoane care vor raspunde in fata legii pentru cea ce eu am considerat o defaimare”.

Crivat a precizat ca ste vorba despre doua persoane pe care nu le cunoaste, dar care au afirmat lucruri neadevarate, care ii afecteaza imaginea si ca atare, vor raspunde juridic pentru acest lucru. Ea nu a dorit sa dea publicitatii numele celor vizati de viitoarea sa actiune in instanta.