Directorul de ingrijiri Olguta Crivat: Voi ramane in comisiile de examen pentru angajari

???????????????????????????????

Directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean Braila, Olguta Crivat, nu se va retrage din comisiile de examinare a candidatilor care se intrunesc cand e vorba despre angajari in unitatea amintita, pentru ca nu-i permite legea sa faca asta. Olguta Crivat a explicat astazi ca desi avea intentia sa se retraga din aceste comisii – si implicit, din calitatea de presedinte al comisiilor de examinare -, atunci cand s-a studiat legislatia in vigoare, s-a  constatat ca nu are cum sa faca acest lucru, fiindca si-ar incalca atributiile de serviciu.

Pe de alta parte, ea este indignata de faptul ca unii o banuiesc – sau chiar o acuza direct, prin comentarii postate online la articolele din presa locala – ca ar avea ceva de-a face cu  pretinsele angajari pe baza de spaga, si a precizat astazi ca pe numele sau nu a fost facuta niciodata vreo sesizare sau vreo reclamatie de acest tip.

Directorul de ingrijiri a admis astazi ca a auzit personal zvonuri legate de faptul ca diverse persoane ar fi dat spaga, ca sa fie angajate la Spitalul Judetean – fara ca acele zvonuri sa nominalizeze persoanele care ar fi primit spaga -,  asa cum si managerul unitatii, Mihail Iugulescu, a recunoscut ca a auzit de aceste zvonuri – cu precizarea, facuta astazi, ca n-a existat niciodata vreo reclamatie care sa indice ca actualul director de ingrijiri ar fi implicat in asa ceva.

Olguta Crivat spune ca nu stie de unde si de ce au pornit astfel de informatii false care o vizeaza. Ea considera ca la mijloc ar putea fi o razbunare personala a unui ziarist, si nimic mai mult.