DIRECTORUL VLAD: INCOMODEZ PRIN FAPTUL CA DORESC SA LUCREZ CORECT SI LEGAL

Directorul economic al Consiliului Judetean Braila, Maria Vlad, ii cere public presedintelui CJ, Iulian Chiriac, sa spuna clar, cu documente, in ce chestiuni nu si-a asumat ea responsabilitatile si nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu. Maria Vlad a declarat pentru MD Press ca a inghitit prea multe acuzatii nedrepte si neadevarate din partea presedintelui CJ si ca in opinia sa, deranjeaza pentru faptul ca insista in a se respecta legea, in toate chestiunile de tin de actele din Consiliul Judetean: “Stiti ceva, eu as face o provocare, sa arate documentele in care eu nu-mi asum responsabilitatea! Si legalitatea lor! Sunt satula de toate aceste comentarii, sunt comentarii false si chiar am inghitit foarte mult! La momentul acesta deranjez prin faptul ca asigur legalitate documentelor; nu mai spun ca am in fata documente care nu sunt inregistrate si chiar sunt obligata de multe ori sa semnez lucruri care nu sunt corecte. Incomodez prin faptul ca doresc sa lucrez corect si legal.

Chiar daca vin de la tara, asta nu inseamna ca nu sunt un  bun profesionist. Am 27 de ani de administratie. Oricat de naiv ai fi, macar ca ai trecut prin sistemul asta si tot se leaga ceva de tine! Experienta mea profesionala nu lasa de dorit cu absolut nimic, eu stiu pe ce ma bazez, in momentul in care am castigat acest concurs si mi-am asumat aceasta decizie”.

Intrebata daca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, i-a cerut vreodata sa faca lucruri ilegale, directorul economic ne-a raspuns: “Ma abtin sa exprim o opinie, va dati seama ca  este foarte delicata aceasta intrebare. Cred ca in alte imprejurari trebuie sa raspund la aceasta intrebare. Deocamdata eu imi vad de treaba mea, de fisa mea de post, chiar lucrez constiinciozitate si cu responsabilitate.

Fiecare functionar public are si drepturi, si obligatii, ori eu mi-am facut si drepturile, si obligatiile”.