Dragomir, despre politistii locali: Unii isi iau meseria in gluma si in loc sa-si faca treaba, isi fac selfie

p1190893

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este de parere ca daca politistii locali ar patrula prin municipiu, in loc sa se ocupe in timpul serviciului cu spalarea unei masini proprietate privata, cu care circula seful Politiei Locale, Dumitru Hahui, sau cu a-si face fotografii in acea masina, atunci ar fi mai putine gunoaie si s-ar inregistra mai putine contraventii si infractiuni.

Dragomir  a comentat in acest fel situatia inregistrata recent la Politia Locala, unde un angajat al institutiei a fost fotografiat in timp ce spala cu sarg o masina proprietate privata, cu care circula Hahui. Edilul sef a explicat ca atunci cand a fost intrebat cu ce ocazie ii spala masina un subordonat de-al sau, in timpul serviciului, Hahui i-a spus ca persoana in cauza a facut asta din proprie initiativa si ca nu e prima data cand subordonatii sai isi fac de lucru cu autoturismul in cauza, fiindca s-a mai intamplat ca politistii locali sa urce in acesta fara stirea si fara acordul sau, ca sa-si faca selfie.

“Daca in perioada respectiva, in care unii isi faceau selfie in masina sefului, ei ar fi fost in teren, prin municipiu, cu siguranta ar fi avut mai putine gunoaie prin oras si mai putine cazuri antisociale. Si acest lucru denota ca unii, uneori, isi iau meseria in gluma si in loc sa-si faca treaba, isi fac selfie”, a afirmat primarul.

Intrebat daca el chiar isi imagineaza ca vreunul dintre subordonatii directorului executiv adjunct al Politiei locale, Dumitru Hahui, ar avea curajul sa intre in masina acestuia si sa-si faca selfie, edilul sef ne-a raspuns: “Am spus <<daca a urcat>>”. Chestionat, in continuare, daca stie cum face Hahui cand se enerveaza, Dragomir a raspuns: “Aici, cand vine, are un alt tip de comportment”.