DRAGOMIR: DUPA SCANDALUL CU HAHUI, POLITISTII LOCALI DAU DOVADA DE MAI MULTA DARUIRE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit de decizia fostului director executiv adjunct al Politiei Locale, Dumitru Hahui, de a-si depune demisia, dupa scandalul iscat in urma publicarii unor fotografii care aratau ca subordonatii sai ii spalau autoturismul personal, in loc sa-si vada de indatoririle de serviciu. Dragomir a afirmat ca politistii locali care apareau in cele doua fotografii au fost audiati si “au spus adevarul”, insa nu a dorit sa explice exact ce inseamna “adevarul”, adica daca persoanelor in cauza li s-a cerut de catre Hahui sa ii spele masina, sau daca au facut-o din proprie initiativa si fara stirea sefului (asa cum a declarat directorul exectiv adjunct).

Edilul sef  a mai spus ca in perioada in care au fost facute fotografiile respective, directorul executiv al Politiei Locale, Traian Jipa, era in concediu, deci acestuia nu i poate reprosa nimic, fiindca nu avea cum sa vada ce se intampla in curtea institutiei si sa ia masuri.

Informat de presa ca exista informatii privind faptul ca ar exista si fotografii cu politisti locali care ii spala masina lui Jipa, Dragomir a spus: “Probabil”.

In opinia primarului, scandalul cu “spalatoria auto” de la Politia Locala, mediatizat in presa locala si nationala, a avut si o parte buna: “Acest lucru ne-a facut, pe de o parte, foarte mult rau la nivelul municipiului Braila si al imaginii noastre, iar pe de alta parte, poate i-a bagat pe unii dintre politistii locali un pic in priza, ca sa spun asa, i-a conectat la realitati. Am intalnit in aceasta perioada mai multa daruire, ca sa spun asa, din punctul lor de vedere, al implicarii, i-am vazut patruland mai des la ore de noapte”.