Dragomir: E o munca laborioasa sa se intocmeasca lista strazilor asfaltate din orasul Braila

P1180078

Lista strazilor asfaltate din municipiul Braila este mult mai greu de intocmit, desi s-ar fi crezut la prima vedere. Desi una dintre primele promisiuni ale noul primar, Marian Dragomir, era sa prezinte public aceasta lista – pentru a nu mai exista suspiciuni ca autoritatile declara oficial ca fiind asfaltate strazi pe care, de fapt, nimeni n-a vazut vreodata asfalt -, mai este putin si se fac doua luni de la aceasta promisiune si deocamdata… nimic!

Situatia este cu atat mai ciudata, cu cat, teoretic, ar trebui sa existe intr-o baza de date un inventar al tuturor strazilor din Braila – fiecare, cu situatia in care se afla -, astfel incat n-ar fi mare lucru sa se intocmeasca un document pe aceasta tema. Si totusi, nici dupa cateva saptamani, documentul acesta nu este gata.

Intrebat de ce se intarzie cu prezentarea publica a listei respective, primarul Marian Dragomir ne-a raspuns ca se lucreaza la intocmirea unei harti cu strazile care au apa si canalizare, precum si la lista cu strazile asfaltate, dar “este o munca laborioasa”, care “nu vrea sa se faca din birou”.