DRAGOMIR: MANAGEMENTUL IN PRIMARIE IL FAC EU, NU PETREA

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), considera ca deputatul Dorin Silviu Petrea (PRU) ar face bine sa-si vada de treaba lui in Parlament, in loc sa-i dea lui lectii de management al administratiei municipale. Dragomir (foto) sustine ca nu are nevoie de sfaturile lui Petrea cu privire la “restartarea administratiei publice locale” si la schimbarea din functii a directorilor Traian Jipa (Politia Locala), Dan Gheorghe (Serviciul de Transport din cadrul Primariei) si Cornel Sandulescu (firma “Braicar”): “Managementul in Primarie il fac eu, nu Petrea – si cu asta am pus punct. Activitatea de management a Primariei o fac eu. Cand ea nu a fost buna – a se vedea  cazul Hahui ( Dumitru Hahui, fost director executiv al Politiei Locale, care a demisionat in urma scandalului “Spalatoria auto” – n.r.) -, am intervenit.

Referitor la cazul Dan Gheorghe, nu este treaba domnului deputat, dansul sa vada cum voteaza in Parlament, de Primarie ne ocupam noi! Ieri a avut o discutie destul de dura cu cei de la Serviciul de Transport, care nu a fost cea mai prietenoasa, dar nu e treaba domnul deputat, ca nici treaba mea nu e ce voteaza dansul in Parlament”.

Edilul sef a mai precizat ca discutia cu cei de la Serviciul de Transport a avut loc ca urmare a faptului ca acestia “iau apararea transportatorilor (de tip maxi-taxi – n.r.), uitand de fapt ca ei sunt angajatii Primariei municipiului Braila”.