Dragomir: Nu am lasat-o mai moale cu analiza situatiei din transportul de tip maxi-taxi. Deocamdata verificam cifrele

p1190422

Primarul Brailei, Marian Dragomir, spune ca nu a lasat-o mai moale in ceea ce priveste analiza situatiei din transportul de calatori de tip maxi-taxi, insa inainte de a trage niste concluzii si de a lua deciziile aferente, trebuie sa se lamureasca exact care este situatia in acest sector. Dragomir a explicat astazi ca seful Serviciului de transport din Primarie, Dan Gheorghe, a fost o perioada in concediu si ca atunci cand a revenit la serviciu, acesta i-a trimis datele solicitate, pe care le-a dat Serviciului tehnic, “pentru analiza si raspunsuri”. Edilul sef a precizat ca intre timp, se continua controalele in teren, transportatorii prinsi in neregula sunt sanctionati, iar unii dintre operatorii privati renunta la trasee.

Chestionat daca va gasi raspunsuri cu privire la eventualele complicitati intre anumite persoane din Primarie si transportatorii privati, in indicatorii trimisi de Dan Gheorghe spre analiza, edilul sef ne-a raspuns ca este convins ca va gasi aceste raspunsuri in cifrele respective: “Este gradul de indeplinire a incasarilor, sunt mai multe aspecte…”.

Dragomir raspunde in acest fel acelor persoane care cred ca dupa avantul initial, edilul sef s-a mai potolit in ceea ce priveste analiza “la sange” a ceea ce s-a intamplat in transportul de tip maxi-taxi pe raza municipiului in ultimii ani, dat fiind ca ar putea descoperi complicitati si nereguli de natura penala in care sunt implicate persoane importante.