DRAGOMIR: NU PUTEM INCEPE REPARAREA STRAZILOR, FIINDCA S-A CONTESTAT REZULTATUL LICITATIEI

Brailenii care sperau ca vor incepe lucrarile de reparare a strazilor din municipiu macar in primele zile ale lunii octombrie, daca nu s-a facut acest lucru din primavara, vor avea parte de o noua dezamagire. Primarul Marian Dragomir a anuntat astazi ca dupa finalizarea licitatiei pentru adjudecarea lucrarilor respective, au aparut contestatiile, iar rezolvarea acestora va mai dura ceva timp, astfel incat gropile din asfalt nu pot fi astupate, deocamdata.

Dragomir a explicat ca isi doreste si el la fel de mult ca si ceilalti locuitori ai orasului ca strazile sa fie reparate cat mai repede, dar nu este dispus sa faca rabat de la termenii legali in ceea ce priveste licitatiile, iar asta inseamna ca va mai dura ceva, pana cand va putea da unda verde constructorilor: “Una dintre problemele majore este cea privind licitatia pentru drumurile publice, care este in desfasurare, care are ca peste tot in Romania, contestatiile ei, la care se va da raspuns in termen, dar care ne intarzie in acest moment cu inceperea lucrarilor”.

Edilul sef a declarat ca imediat ce va fi incheiata procedura legata de rezolvarea contestatiilor, vor incepe lucrarile pe strazile principale si apoi se va interveni si pe cele secundare.

Dat fiind ca din noiembrie, practic, ne putem astepta la ninsori, este greu de presupus ca se va mai putea intra in acest an pe vreuna dintre strazile secundare, pentru pietruire sau plombarea gropilor. Poate la anul (si la multi ani)!