Dragomir: Terenul din Parcul Monument unde s-au taiat copaci nu e proprietatea lui Stancu. E proprietatea unei firme. A lui Stancu…

p1190503

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca terenul din Parcul Monument unde s-au taiat cativa arbori zilele trecute nu este al fostului sau coleg de partid, fost presedinte al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, asa cum a afirmat liderul PNTCD local Gheorghe Chiru, ci este al unei firme. Mai exact, a spus azi edilul sef, terenul apartine firmei „Istru” – fara a mai comenta asupra faptului ca SC „Istru” SA Braila, este o firma la care SC „Bursagrirom” SA Braila este actionar majoritar, iar Gheorghe Bunea Stancu este membru fondator si actionar majoritar la „Bursagrirom”.

In contextul in care este al doilea parc din Braila – pe langa parculetul de pe strada Imparatul Traian – unde s-a dovedit ca o bucata din terenul respectiv este, direct sau indirect, in proprietatea lui Stancu, primarul a fost intrebat astazi daca poate sa dea publicitatii o lista cu terenurile de pe raza municipiului care sunt proprietatea fostului sef al Consiliului Judetean. Marian Dragomir a  spus ca nu poate face asta, dar cei interesati pot solicita astfel de  informatii la Oficiul Registrului Comertului.

In orice caz, edilul sef a tinut sa precizeze ca Primaria nu are nicio legatura cu taierea arborilor de pe un teren care este proprietate privata: