FESTIVALUL “ZILE SI NOPTI DE TEATRU LA BRAILA”- PROGRAMUL ZILEI DE AZI

Astazi, programul Festivalului “Zile si nopti de teatru la Braila” cuprinde o lansare de carte si doua spectacole prezentate de actori din Ploiesti si din Bucuresti.
Astfel, la ora 17, in Sala Avantgarde va avea loc lansarea volumului de versuri „ALTARELE MIRESMELOR TARZII”, de GEORGETA RESTEMAN.
Prezinta prof. Valentin Popa. Recita din volumul prezentat Wanessa Radu – actrita a Teatrului „Maria Filotti” Braila. Momentul va fi urmat de o surpriza muzicala asigurata de Daniel Iancu (chitara) si Lucian Sabados (pian electric)
La ora 18, la Sala Mare, Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti va prezenta spectacolul MENAJERIA DE STICLA, de Tennessee Williams
Regia: SANZIANA STOICAN
Scenografia: VALENTIN VARLAN
Distributia: Amanda – OXANA MORAVEC, Laura – FLORENTINA NASTASE, Tom – IONUT VISAN, Jim – CRISTIAN POPA
Spectacolul a fost nominalizat la editia din acest an a Galei Premiilor UNITER, la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar” – Florentina Nastase, pentru rolul Laura.
La ora 20:30, la Sala Studio va putea fi urmarit spectacolul CAND TIMPUL NU SE MISCA, de Donald Margulies, sustinut de Teatrul “Odeon” din Bucuresti.
Regia: VLADIMIR ANTON
Scenografia: TUDOR PRODAN
Cu: ALINA BERZUNTEANU, MARIUS STANESCU, ADRIAN TITIENI, IOANA ANASTASIA ANTON
Productia Teatrului ”Odeon” este un proiect castigator al concursului “Tineri regizori – Texte contemporane”, editia a III-a.